maanantai 13. helmikuuta 2012

enkun kuuntelu

enkun yokuuntelu oli tänään oli tosi vaikee siinä puhuttiin kääpiöorankien parittelusta.
koulun jälkeen olin tosi väsyny mut menin silti kirjastoon. ottaa niin paljon päähän ku lapsii tuuaan kirjastoon. haloo ei ne tietenkää osaa olla hiljaa plus et lapset on muutenki ärsyttäviä niillä on tyhmät jutut.
kävin ostaa penkkariasuun haalarin ja spraymaaleja. maali on dupli-color nimistä. tuoteselosteen löytää täältä: http://www.duplicolor.com/

aion pukeutuu pikachuksi joten ostin keltaista väriä. kaksi pulloa koska myyjä suositteli ostamaan kaksi että varmasti riittää. duplicolor sopii mm. puu-, metalli- ja lasipinnoille. ajattelin kuitenkin että kyllä se varmaan myös sopii siihen haalariin niin otin sitä sitte.

söin tänään Atrian tomaatti-mozzarella pastaa. oli ihan hyvää, mutta en suosittele kyllä ei ollut hyvä hinta-laatu-suhde, mutta tänään se oli Kaivokselan S-marketissa -30% alennuksessa niin ostin sitä sitte mutta normaalisti se olis maksanu vissiin jotain 4e30snt niin ei se kyllä niin hyvänmakusta ollut todellakaan. haluisin vielä mainita, että jos kyseistä tuotetta joskus ostatte niin 2-3 minuuttia ei ole riittävä valmistusaika vaan tarvii olla ainaki joku 4 varmaankin 5. se jäi sieltä reunoilta tosi tahmaseks ja tomaattikastike jotenki kovettunutta kun se ei lämmenny kunnolla. tuote kannattaa myös syödä tosi nopeasti, sillä kylmänä se maistuu tosi pahalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti